top of page
DSC_6574.jpeg
IN ESSENCE-02.png

PEINTURES

Geboren in de moederschoot van de Andes, reizen ze de Atlantische Oceaan over om je hart te bereiken.
De hartboodschappen, met een liefdevolle overdracht.

Over de tijden heen, zijn we de kracht van de verbinding met ons hart vergeten. Een open hart maakt ons gelukkig. Schenkt ons kracht en moed. Maakt ons kwetsbaar en echt. Helpt ons om écht onszelf te zijn, en betekenis te geven aan een leven dat wel eens heel uitdagend kan zijn.


De hartboodschappen.

Eenvoudig en tegelijk zo krachtig als de aanwezigheid van een berg. Iets dat ons raakt tot in het diepste. Ons ontroert, en ons daarom herinnert aan wat voor ons belangrijk is, zodat we kunnen terugkeren bij onszelf, en onze essentie.

 

Een boodschap die authentiek is, die gecreëerd werd in de grote Hartruimte - met aandacht voor je uniciteit.
Er is tijd voor genomen. Ze werd met de hand geschreven. Speciaal voor jou.

DSC_6724.jpeg
DSC_6761.jpeg

Een hartboodschap is een handgeschreven boodschap op wit papier, gehecht aan aquarelpapier dat beschilderd wordt met natuurlijke pigmenten uit het Andesgebergte.
De pigmenten dragen de frequentie van de planten, bloemen en aarde hier in de Peruaanse Andes, en worden ook - afstemmend op de ontvang(st)er van de hartboodschap - met liefde en zorg gesprenkeld over het aquarelpapier.   

 

Hoe werkt het?

Een hartboodschap wordt geschreven met hart en ziel. 
Jij als ontvang(st)er of persoon die ervoor zorgt dat een geliefde zijn of haar unieke boodschap zal ontvangen, mag me die informatie bezorgen die jij relevant acht. Je kan hierin niets verkeerds doen; wat in je opkomt is relevant. Kleuren, woorden, gedachten, in welke levensfase je zit, welke volgende stap je graag wilt nemen, wat heling nodig heeft, etc.
Ook tijdens het creatieproces (terwijl ik aan het schrijven ben) mag je nog input geven. Het zou ook kunnen dat ik vragen heb; die stel ik je dan.

Je persoonlijke boodschap wordt op maat samengesteld, door in te voelen welke zinnen en/of verzen in jouw hartboodschap mogen verschijnen. Ze ontstaat met andere woorden
 in flow - op basis van een gevoelsmatige en intuïtieve hartverbinding die wordt gelegd van hieruit met jou of de persoon die dankzij jou de boodschap zal ontvangen.

Ter verdere verduidelijking van dit proces kan je meer lezen over hoe ik kijk naar de 'flow' en over hoe ik te werk ga bij het maken van kunst

De gevoelde verbinding.
Het uitreiken.

Het ontvangen.

De ontroering.
De herinnering aan het hart.
Het thuiskomen.
De pracht van jezelf mogen zijn.
Bezieling.

Een zielskoestering.


Woorden die de ruis wegwassen. Genezen.
Benadrukken hoe belangrijk je bent, want deze boodschap is voor jou.

Een hartboodschap heeft een waarde van €33 (verzending inclusief).

Hartboodschappen worden in een envelop verstuurd met de post vanuit Cusco, Perú en doen er doorgaans een tweetal weken over om hun bestemming in België te bereiken.

DSC_6733.jpeg
DSC_6575.jpeg

Weet dat je, via het ontvangen van deze boodschap, een lichtpuntje creëert voor de wereld. Een open en ontvankelijk hart dat liefde ervaart, heeft een diepgaand rimpeleffect op de planeet.


Hartverbinding gaat namelijk over vertrouwen, en de dingen laten ontstaan.
Weten dat datgene wat je nodig hebt en wenst, tot bij jou komt.
Wetend dat datgene wat goed voor je is, naar jou op zoek is. Jou wenst te vinden.

Het is een kosmische wet dat datgene wat goed voor je is, jou ook vindt.

Zo stroomt het leven. 

Laat het maar stromen, lieve ziel.

Je boodschap is hier.

DSC_6741.jpeg
bottom of page